header

Actueel

06

Lancering van Plant World

06 september, 2016 12:54

Van der Plas lanceert een nieuw platform genaamd Plant World. Via Plant World krijgen bloemisten en groothandelaren toegang tot 1200 kwekers in 7 landen. Koop planten direct van de kweker uit de kas! Het platform biedt toegang tot duizenden soorten planten via een vernieuwde webshop. Van der Plas verzorgt de levering in bijna heel Europa binnen 48 uur. In dit artikel vertelt Stefan Hoek, hoofd inkoop planten, over de nieuwe mogelijkheden. 

Stefan: “Plant World zal een aanvulling worden op onze bestaande, uitgebreide verse planten voorraad. Die voorraad wordt dagelijks ingekocht via de veilingklok en bij kwekers. Specialiteiten, noviteiten en unieke planten worden een dag na bestelling bij u geleverd.” 

Via Plant Word kunt u direct bij de kweker kopen, de bestelling zal toegevoegd worden aan uw bestelling bij Van der Plas. Door deze combinatie te maken kunnen we de logistieke kosten zo laag mogelijk houden. Stefan: “U kunt grote aantallen bestellen, maar ook per tray of zelfs per plant! Herhalingsaankopen en periodeprijzen zijn gegarandeerd bij Plant World. U geniet dus van kopen bij de kweker, met de service en levering van Van der Plas. Wij verzorgen het transport van de kweker naar u.”  

De plantenkwekers van Plant World zitten verspreid over 7 landen in Europa. De bestelde planten leggen de kortst mogelijke route af om zo snel mogelijk van de kweker bij u in de winkel te staan. Een kweker bepaalt zelf wat het beste moment is om het product aan te bieden via Plant World. 

Door de sterke band die de plantspecialisten bij Van der Plas hebben met de kwekers kunnen we u als eerste nieuwe producten en concepten aanbieden. Stefan: “Daarbij zijn er per product voor langere periodes prijsafspraken met de kwekers gemaakt, waardoor u producten gerust kunt bijbestellen.” 

Bestellen via de webshop is makkelijk, maar wij hebben ook graag persoonlijk contact met u. Voor ieder klant hebben we dan ook één vast contactpersoon. Zij vertellen u graag meer over de nieuwe webshop. U kunt in uw eigen taal met vragen of wensen terecht. Neem dan ook gerust contact met ons op als u meer wilt weten over Plant World.