header header

Bloemen- en plantengroothandel Van der Plas

Met 15.000m2 aan vloeroppervlak mag het familiebedrijf Van der Plas zich een van de grootste spelers noemen in de bloemen- en plantenexport. Naast traditie en persoonlijk contact staat Van der Plas al 50 jaar garant voor innovatie en expertise op het gebied van bloemen en planten. Optimale kwaliteit is een vanzelfsprekend feit.

Van der Plas biedt een totaalpakket voor de groothandelaar, bloemist, winkelketen, de export- en commissiehandel en grootimporteur. Het gigantische assortiment bestaat uit snijbloemen, snijgroen, planten, decoratie en vele andere aanverwante artikelen. Bij Van der Plas vindt u alles onder één dak. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden om in te kopen.

Op ’s werelds grootste bloemenveilingen van FloraHolland worden dagelijks verse producten ingekocht in onze moderne KOA-ruimte (kopen op afstand). Daarnaast worden producten direct geïmporteerd van kwekers in het binnen en buitenland.

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Als u teruggebeld wilt worden door één van onze adviseurs, laat dan hier uw gegevens achter. Direct een inlog aanvragen voor de webshop? Vul dan dit formulier in.