header header

Van der Plas is de “One Stop Shop” voor de Europese bloemist

Van der Plas biedt een totaalpakket voor de bloemist. Het gigantische assortiment bestaat uit snijbloemen, snijgroen, planten, (natuurlijke) decoraties en vele andere aanverwante artikelen. Bij Van der Plas vindt u alles onder één dak.

Van der Plas is een modern exportbedrijf, met de persoonlijke aanpak van een traditionele lijnrijder. Bestellen via onze vernieuwde webshop is makkelijk en snel, maar wij hebben ook graag persoonlijk contact met u. Voor iedere klant hebben we dan ook een vast contactpersoon, waar u in uw eigen taal

met vragen of wensen terecht kunt via de telefoon, e-mail of bijvoorbeeld WhatsApp. Al onze verkopers zijn gepassioneerde specialisten, ze kennen uw regio en kunnen u ook alles over de producten vertellen.

Inkoop specialisten

Bij Van der Plas werken teams van ervaren inkoopspecialisten om elke dag het beste aanbod voor u samen te stellen. Bij het inkopen proberen de inkopers door de ogen van de bloemist te zoeken naar de mooiste producten van de juiste kwaliteit.  Inkopen gebeurt via de Nederlandse veilingen, maar juist ook direct bij kwekers in het binnen- en buitenland. Dankzij de sterke band die onze productspecialisten hebben met de kwekers en leveranciers, kunnen wij de juiste kwaliteit tegen een scherpe prijs inkopen en u vaak als eerste exclusieve of bijzondere producten aanbieden.

Service en logistieke processen

Bij Van der Plas investeren we flink in het continue verbeteren van ons serviceniveau, zowel in onze mensen als in de logistieke systemen en processen. Kort na de verhuizing naar ons nieuwe moderne pand hebben we ook de “Flowersorter” in gebruik genomen. Dit is een voor ons ontwikkeld geautomatiseerd transport- en sorteersysteem, waarmee we u nog beter en sneller van de juiste producten kunnen voorzien. Hiermee worden de bestellingen sneller en efficiënter klaargezet om op tijd naar u te versturen.

Levering

Als traditionele lijnrijder kwam Van der Plas met een wagen vol bloemenpracht bij u langs. Dat doen we nog steeds, maar we zijn natuurlijk wel met onze tijd meegegaan. Daar waar onze lijnrijders langs komen, kunt u ook vooraf via de website of uw persoonlijke verkoop contactpersoon bestellen, zodat u zeker weet dat u bepaalde items krijgt. Daarnaast kunt u ter plekke nog uit de voorraad in de wagen uitzoeken.

In de gebieden waar onze lijnauto’s niet komen, kunnen we via een uitgebreid netwerk van logistieke partners in heel Europa bij u in de winkel leveren binnen 48 uur. U kunt uit ons volledige assortiment bestellen via de webshop of via uw persoonlijke verkoop contactpersoon.

One-Stop Shop

Maak het u zelf gemakkelijk en combineer uw inkoop van bloemen, planten, decoratie- en bloemisterij artikelen via het inkopen bij Van der Plas! Uw bestellingen worden samengevoegd en in één zending  bij u in de winkel afgeleverd. Zo bespaart u kosten en wordt het milieu ontzien.

Moderne Webshop

Het bestellen via webshops heeft voor bloemisten ook een vlucht genomen en wij verwachten dat dit nog verder toe zal nemen. Daarom hebben wij de afgelopen jaren samen met expert Florisoft een hypermoderne webshop ontwikkeld. De nieuwe webshop is zo gemaakt dat u met het grootste gemak kunt zoeken binnen het uitgebreide assortiment en met zo min mogelijk klikken kunt bestellen.

De shop is volledig “responsive”, wat inhoudt dat u zowel op computer als op uw smartphone of uw tablet met gemak kunt werken.

Persoonlijke webshop

U bent welkom om een kijkje te nemen in de nieuwe webshop en te browsen door ons uitgebreide assortiment. In het geval dat u ook de prijzen wilt kunnen zien en bestellen, nemen we graag direct contact met u op om gratis en vrijblijvend een account voor u aan te maken. Uw persoonlijke verkoop contactpersoon legt u de webshop en werkwijze verder uit in uw eigen taal.