header header

Inkopen bloemen en planten bij Van der Plas

Inkopen kan op verschillende manieren: bestel direct in de webshop, bezoek onze Cash & Carry of maak een afspraak met de rijdende Cash & Carry. Uiteraard kan ook uw vaste contactpersoon bestellingen voor u verwerken. Voor iedere denkbare situatie biedt Van der Plas een passende dienst. Wij staan klaar voor al uw vragen.

Webshop of mobiele app

Koop vanaf elke locatie via een computer of telefoon uw gewenste producten in de online webshop. Ingekochte producten worden direct verwerkt middels het adequate logistieke systeem. U kunt zeker zijn van een snelle levering meerdere malen in de week waarbij de kwaliteit gewaarborgd is. Vraag hier meteen een inlogcode voor de webshop aan.

Planten Cash & Carry in Rijnsburg

De Cash & Carry van Van der Plas is een zelfbedieningsgroothandel die een uitgebreide selectie van planten in speciaal geconditioneerde ruimtes aanbiedt. U vindt een breed klokassortiment en exclusieve planten direct van de kweker . Kies onder andere uit seizoensproducten, kamerplanten, buitenplanten en tropische planten. Onze eigen handgemaakte plantenarrangementen ‘Creations for You’ kunt u hier uiteraard ook vinden. Kies een tijd die u uitkomt, koop efficiënt uw gewenste hoeveelheden en neem direct uw producten mee.

De Cash & Carry is gevestigd aan de westzijde van de bedrijfsvestiging FloraHolland in Rijnsburg. Geopend van maandag tot en met vrijdag van 05:00 tot 14:00 uur. U bent van harte welkom.